Bestellen

Wanneer een bestelling goed is ontvangen, ontvang je een orderbevestiging via e-mail. Als je geen bevestiging hebt ontvangen, kijk dan eerst of de e-mail bij jouw “ongewenste mail” (spam) terecht is gekomen. Heb je geen bevestiging ontvangen en twijfelt je of de bestelling goed is doorgekomen, stuur dan een e-mail naar info@happyfamilyproducts.nl.

Als je een bestelling wilt annuleren stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar info@happyfamilyproducts.nl met de mededeling dat je de bestelling wilt annuleren. Als de bestelling nog niet is verstuurd wordt de verwerking ervan stopgezet. Mocht het al verstuurd zijn dan heb je het recht om het product binnen 14 dagen op eigen kosten aan ons te retourneren (maak dan a.u.b. geen verpakkingen open). Wanneer wij de retour ontvangen hebben krijg je het volledige aankoopbedrag binnen maximaal 14 dagen teruggestort.

Betalen

Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden:

iDeal (NL)
Bancontact (BE)

Verzending en levering

De verzendkosten bedragen € 3,95 zowel naar Nederland als naar België.

Gratis verzending vanaf € 50.

Voor zowel Nederland als België geldt gratis verzending vanaf € 50.

De pakketjes worden normaal gesproken via PostNL verzonden. Bij uitzondering kiezen we voor een andere vervoerder, zoals bijvoorbeeld in geval van staking bij de vervoerder.

Je ontvangt van ons een bericht per e-mail wanneer de bestelling verwerkt is. Dit betekent dat het klaar ligt om verzonden te worden. Wanneer het pakket daadwerkelijk verzonden is ontvang je opnieuw een mail met Track & Trace code.

Als je op ma – vr vóór 22:00 bestelt dan heb je de bestelling normaal gesproken de volgende (werk)dag in huis.

Ja, je ontvangt een e-mail wanneer je bestelling in behandeling is bij de vervoerder. In de e-mail kun je ook de Track & Trace code vinden.

Retouren

Neem vóór retour altijd eerst even contact op met de klantenservice. Afhankelijk van de rede van retour wordt het door jezelf (bijv. bij spijtaankoop) of door ons (bijv. bij defect product) betaald.

De geschatte retourkosten zijn € 6,95 vanuit Nederland en € 11,70 vanuit België.

Je hebt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van het product om het bij ons aan te melden voor retour, vervolgens heb je nogmaals 14 dagen om het op eigen kosten retour te sturen. Wij zullen na ontvangst het volledige aankoopbedrag, inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen aan je terugstorten.

Het retouradres is als volgt:

Happy Family Products
T.a.v. retour
Twijnstraweg 15
2941BW Lekkerkerk

Neem direct met ons contact op via info@happyfamilyproducts.nl. Stuur het product niet op eigen initiatief retour. Het zou namelijk kunnen dat je het niet hoeft te retourneren.

Klachtenregeling

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@happyfamilyproducts.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Privacy

Nee, wij respecteren je privacy en zullen geen van de gegevens die op onze website opgegeven worden gebruiken voor reclamedoeleinden.

Lees hier ons volledige privacybeleid