Happy Planet – 100% biologisch afbreekbare billendoekjes

“Onze 100% biologisch afbreekbare, plastic-vrije billendoekjes zijn gemaakt van dispergeerbare plantvezels. Ze zijn multifunctioneel en ontworpen om vanaf de geboorte te gebruiken, ook voor de gevoelige huid. Ze bevatten 99,9% gezuiverd water, appelextract (huid conditioner) en 3 milde ingrediënten om ervoor te zorgen dat de doekjes niet verontreinigd worden na opening of tijdens gebruik. Een onderscheidende factor van onze billendoekjes is dat ze heel zuiver zijn, alcoholvrij, parfumvrij en volledig milieuvriendelijk. Onze bedoeling is om een hogere standaard te creëren die anderen zullen volgen en om iedereen te motiveren om meer bewust te worden en verantwoordelijkheid te nemen voor de schade die we veroorzaken aan de planeet en het leven daarin.”
– Bola Lafe. Oprichter & managing director, Opus Innovations Ltd. –

Producent, Opus Innovations, heeft zich erop toegelegd om 10% van de winst uit de Happy Planet billendoekjes te doneren aan organisaties die het ‘plastic-probleem’ in onze zeeën helpen op te lossen.

100% Biologisch afbreekbaar

99,9% gezuiverd water

Verpakt in recyclebaar materiaal

10% winst naar milieuorganisaties

Producten van Aquaint

Happy Planet Billendoekjes

Happy Planet billendoekjes zijn 100% biologisch afbreekbare, plastic-vrije billendoekjes die gemaakt zijn van dispergeerbare plantvezels. Ze zijn multifunctioneel en ontworpen om vanaf de geboorte te gebruiken, ook voor de gevoelige huid. Ze bevatten 99,9% gezuiverd water. Alcoholvrij, parfumvrij en milieuvriendelijk.
Adviesprijs € 2,95

Producten van Aquaint

Ons ‘plastic probleem’:

  • Als het huidige tempo aanhoudt zal het gewicht aan plastic in de zee meer zijn dan het gewicht aan vis in 2050
  • In de laatste 10 jaar is er een verhoging gemeten van 700% in het aantal billendoekjes die zijn aangespoeld op de stranden
  • De meeste doekjes bevatten polyester (een niet-biologisch afbreekbaar plastic) en vallen onder de categorie ‘wegwerp plastic’
  • Doorgespoelde vochtige doekjes zijn een groot probleem voor zowel onze zeeën als onze riolen (Klik hier voor meer info)
 
 
Sluit Menu
×

Winkelmand